1969 Bilecik Spor Kulübü’nün evinde bileği bükülmüyor

Lehçe Acemi Öbek (BAL) 11. Grup 5. hafta müsabakasında 1969 Bilecik Spor Kulübü evinde karşılaştığı Kazımpaşa Birlikspor’u 2-0 yenmiş etti ve puanını 9’a çıkardı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sahası’nda oynanan yarışma öncesi geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Halit Kıvanç amacıyla benzeri dakikalık ihtiram duruşu akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Maça lehtar desteği ile başlayan 1969 Bilecik Spor Kulübü maçın 26. hızlı hızlı Ömer Polat golüyle 1-0 öne geçti. Sakarya temsilcisi Kazımpaşa Birlikspor bu golden sonraları beraberliği bulmak için ataklar yapsa de bu girişimler atmosfer kaldı. İlk nısıf 1969 Bilecik Spor Kulübü’nün 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıya elan akış benzeri futbolla başlayan Kazımpaşa Birlikspor, 1969 Bilecik Spor Kulübü kalecisi Tekebbür Güner’i geçemedi. Oyunun 55. bir anda oyuna dengesi koyan 1969 Bilecik Spor Kulübü, maçın 60. çarçabuk Ağabey Atahan Mehmet Kömürlü’nün golüyle durumu 2-0’a getirdi. Bu golden iki bando bulduğu ataklar çekicilik kalınca mücadeleyi 1969 Bilecik Spor Kulübü 2-0 kazandı. Ligin 5’inci haftasında evinde oynadığı 3 maçı da kazanan 1969 Bilecik Spor Kulübü puanını 9’a çıkardı.

Maç böylecene takımın 90 destekleyen Belekoma Tayfa taraftar grubu, 1969 Bilecik Spor Kulübü takımını tribüne çağırarak, şişman neşe yaşadı.

Öte yandan müsabakayı Bayırköy Yer Şehremini Mustafa Yaman, Bilgisizlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Kele, Ayak Topu İl Temsilcisi Engin Toku ve çok sayıda yandaş izledi. – BİLECİK

Share: