İş adamı Çebi, Karabük TSO başkanlığına adaylığını açıkladı

İş adamı Adnan Çebi, teşrinievvel ayında yapılacak Karabük Ticaret ve Endüstri Odası (KTSO) başkanlığına namzet olduğunu bildirdi.

Çebi, kent merkezindeki bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, ekimde yapılacak KTSO seçimlerinin kente ömre bedel olması temennisinde bulundu.

Kendi çığır grubundan başkanlığa aday olduğunu nâkil Çebi, “Üyelerimizin teveccühüyle grubumuzdan çıktığım takdirde, Cenabıhak yıldız haysiyet sedir üyelerimiz de makul görürse Karabük Tecim ve Endüstri Odası Başkanlığına adayım. Ticaret ve sanayinin Karabük’te gelişmesi için yeryüzü siftinlik pres ile genişlik nazik işletme arasında ayrımlılık gıyaben bakım edeceğimizi devretmek isterim. Şimdiden eksiksiz üyelerimize destekleri amacıyla teşekkür ederim.” dedi.

Başkan seçilmesi halinde yapacağı projelerden bahseden Çebi, şunları kaydetti:

“Filyos Limanı ile ilgilendiren bitmeme fail projelerimiz var, onların devamını getireceğiz. Kardemir’in ve haddecilerin ara sıra sorunları var, onlarla ilişkin görüşmeler yapacağız. Karabük sadece Kardemir’den ve haddecilerden ibaret değil. Burada aşağılık esnafımız da var. Onların da çok ayrı ayrı sorunları var. Karabük’ümüz temelli göç alıyor. Onlarla ilişik neler yapabiliriz, onlara bakacağız.”

Çebi, bire bir gazetecinin “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ‘Yönetimde zihayat kadınları ayn önünde bulundurun.’ çağrısını yerine getirecek misiniz?” sorusuna, “Ekibimizi görüyorsunuz, Begüm Eş özlük dalında gani amal başaran hem mimar hem iş insanı. Biz ekibimizi zaten öyle oluşturuyoruz. Sedir adayı olan arkadaşlarımızın bütünü tendürüst, hayatiyetli, güzeşte dönemden de kâffesi deneyimli. Hepsi da özlük dalında bereketli gelişim insanları.” cevabını verdi.

Share: