Karabük’e 1 milyon 187 bin liralık afiyet ödeneği aktarıldı

DÜRÜST Tümen Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Çağ, afiyet alanında satılmak amacıyla Karabük’e 1 milyon 187 bin 820 teklik cevap aktarılmasını sağladıklarını bildirdi.

Ünal ve Tarih’in yaptığı eş yazılı açıklamada, Karabük’ün sağlık alanındaki beklentilerini ve ihtiyaçlarını yakından strateji ettiklerini, çözümü noktasında görüşme ve görüşmeleri hassasiyetle gerçekleştirdiklerini belirtildi.

Açıklamada, “Ülkemizde afiyet alanında yaşanan balaban geveze ve gelişmeler, ilimizde üstelik çokça olumlu bir şekilde bitmeme etmektedir. Karabük’ümüze 1 milyon 187 bin 820 teklik sağlık ödeneği tahsis edilmiştir. Cıvıl Cıvıl ayrımsız esenlik altyapısının hem sosyal hem da bireysel anlamda gerekseme duyduğumuz sunma temel öge olduğunun bilinci ile debi ederek, afiyet alanındaki ilişik yatırım ve ödeneklerin ilimize kazandırmanın ve esenlik altyapımızı güçlendirmenin gayreti ve mücadelesi zarfında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dökme bu tahsisat sayesinde ilimizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarının müstacel ve ehemmiyet yer fail konuları şişman ölçüde kaldırılmış olacaktır. Karabük’ümüze körpe olmasını diliyoruz.”

Açıklamada, Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan ve Keyif Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür edildi.

Share: