ING Mobilize’den ilk kez ING’li olan esnaf ve şahsiyet işletmelerine hususi %0,99 faizli cesaret fırsatı

Sayısal gücüyle ve emeksiz bankacılık anlayışı ile kalıpların dışında bankacılık eser ve hizmetleri geliştiren ve müşterilerine hayatın ortamında çözümler sunan ING Türkiye, ING Hareketli üzerinden ilk kez ING müşterisi olan esnaf ve kişi işletmelerine hususi kredi kampanyası geliştirdi. Bu kapsamda, ING Etkin üzerinden diledikleri meydan ve zamanda 7/24 ING’li olan esnaf ve şahsiyet işletmeleri, işlerinin başından ayrılmadan ING Faal uygulaması ve ing.com.tr üzerinden kredi başvurusunda bulunabiliyor ve 20 bin TL’ye büyüklüğünde 24 kamer vade ve yüzdelik 0,99 faizli güven fırsatından yararlanabiliyor. İşletmeler ayrıca ING KOBİ Sayısal dünyasında yerlerini alarak yalnız dijital kanallar üzerinden verilen eser ve fırsatlardan birlikte yararlanabiliyor.

İşletmeler, evrak teslimi üzere şubeye gitmeden, sayısal kanallar üzerinden kolay benzeri şekilde ING’li olabiliyor

ING’li girmek talip olan esnaf ve şahsiyet işletmeleri, evrak teslimi için şubeye gitmeden, dilediği yerde olağan ve bedava bir şekilde ING’li olabiliyor. İşletmeler, ing.com.tr ve ING Faal uygulaması üzerinden vade derdi olmadan günlük deneyim ika imkânı sağlayan KOBİ e-Turuncu evet de ING KOBİ Simultane Cesaret başvurusunda bulunarak sayısal kanallar üzerinden müşteri olma sürecini tamamlayabiliyor. İşletmeler eser seçme sürecini tamamladıktan sonradan ING Devingen üzerinden engin almaç olma adımına geçiyor. Güvenlik adımlarını sabık kullanıcılar, son adımda kamera temsilcileriyle yapılacak görüntülü görüşmeye katılarak simultane ING müşterisi olabiliyor.  Kullanıcıların bu özelliği kullanabilmesi amacıyla yeni çipli etiket ve NFC (Mümasil Düz İletişimi) özelliği olan bire bir telefonunu olması gerekiyor. Bu özelliklere erbap hüviyet ve telefonu olmayanlar ise serencam adımda imza sürecini kurye ile tamamlayabiliyor. 

Öcal Ağar: Dijitalleşmede öncü bankalar beyninde yer alıyor ve müşterilerimize sayısal dünyada ayrımlı alternatifler sunmaya bitmeme ediyoruz

Sayısal önderlik hedefiyle ilerlediklerini belirten ING Türkiye Tüzel Bankacılık Umum Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, “Ticarette entelekt ihtiyaçlar üzere aceleci ve hazırlop analizör gerekebiliyor ve işletmelerimizin işlerinin esasen ayrılmadan ihtiyaçlarını zahmetsiz karşılayabilmesi elan kocaman arkaç geliyor. Tığ da müşterilerimizin hareket hayatlarında aynı adım önde olmalarını kabil kılmayı hedefliyor ve havadan bankacılık anlayışımız ile müşterilerimize dijital dünyada değişik alternatifler sunmaya bitmeme ediyoruz. Sayısal dönüşümü stratejimizin merkezinde konumlandırarak dijitalleşmede öncü bankalar ortada kayran alıyor, yenilikler sunarak pazarı dönüştürüyor ve oyunun kurallarını baştan yazıyoruz. Şubelere da kalıplara dahi sığmayan bankacılık anlayışımız ile müşterilerimize kalıpların dışında hayatın içre çözümler sunuyoruz. Müşterilerimizin hayatlarını henüz de kolaylaştırmak ve onları finansal yerine bakmak üzere eskimemiş aynı kampanya geliştirdik. Bu kapsamda, işletmeler hem uçtan pöç sayısal tıpkı repertuvar yaşayarak ING müşterisi olabiliyor hem da onlara sunduğumuz avantajlı yüreklilik fırsatı ile işlerinin esasen ayrılmadan akçe ihtiyaçlarını palas karşılayabiliyor. Yenilikçi nişane ve hizmetlerimizle işletmelerimizin dijitalleşme süreçlerine katkıda bulunmaya ve onları mali kendisine desteklemeye bitmeme edeceğiz” dedi.

ING Türkiye, 73.4 bilyon TL hamur ve sayısal yatırımlarıyla ekonomiye desteğini sürdürdü

ING Türkiye’bile iki kayırıcı düzey atama

ING Türkiye ve Çiçeksepeti iş birliği ile salon sahiplerine ING’den hususi avantajlar

Share: