Bilecik’te “Yavaş Yavaş 2023 Köyüm Benim” programı düzenlendi

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilleri ve MYK üyeleri köy ziyaretlerini sürdürüyor.

MHP Adana Saylav Muharrem Varlı, MHP MYK üyeleri Ağır Tellioğlu ve Mecnunca Gürz, “Yavaş Yavaş 2023 Köyüm Benim” temalı karye ziyaretleri kapsamında Bilecik’ in Bozüyük ilçesinde Kandilli, Kovalca, Söğüt ilçesinde Küre, Geçitli ve Pazaryeri ilçesinde Karaköy köylerinde vatandaşlarla ahbapça toplantıları gerçekleştirdi.

Mebus Varlı, AA muhabirine, “Umumi Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatıyla Bilecik köylerinde ziyaretlerde bulunduk. Kendimiz konuştuk, vurdumduymaz vatandaşlarımızın dilek ve şikayetlerini dinledik notlarımızı aldık. İnşallah yapılması gerekenleri imkanlarımız dahilinde yerine bildirmek amacıyla çalışacağız. Aslıda haddinden fazla daha sık gelmemiz gerekiyor amma çalışmalarımız dolayısıyla ara sıra ahit çatlak bulamıyoruz. İl ve kaymakamlık başkanlarımız sık sık köylerimizi konuşma yazar vatandaşlarımız ile görüşüyorlar. Ben Bilecik halkını çokça kentlileşmiş ve konuksever gördüm, çok memnun kaldım. Kül Bilecik halkına, toprak ve kaymakamlık başkanlarımıza ve Karaköy halkına teşekkürname ediyorum.” dedi.

MHP İlçe Başkanı Haluk Filizli birlikte “Ziyaretlerde mevcut sayın icra vekili ve MYK üyelerine ilçem ve Karaköy köylülerim hesabına haddinden fazla teşekkür ediyorum. Yaklaşan 2023 seçimlerine Topluluk İttifakı yerine var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün Karaköy muhtarı ve köylülerimizin isteklerini dinledik. Benim isteğim bu ziyaretlerin daha kesif yapılmasından yanadır.” diyerek konuştu.

Ziyarete, Yenipazar Belediye Reisi İlhan Candan, MHP Bilecik İl Başkanı Muhammet Fatih Yaşar, İl Umumi Meclis Üyeleri, Pazaryeri Belediye Meclis üyeleri, Karakö Muhtarı Yoksulluk Vazıh, partililer ve Karaköy köylüleri katıldı.

Share: