Muhtarlar Federasyonu Başkanı Taş, siyasete atıldı

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, muhtarlarla ortak izah yaparak siyasete atılacağını açıkladı.

Muhtarlar Federasyonu binasında bir nice mahalle ve köy muhtarının amade bulunduğu toplantıda Başbuğ Abdulkadir Geylani Taş, YANLIŞSIZ Parti’den milletvekilliğine namzet adayı olacağını açıkladı.

Muhtarların tıpkı çoğun desteğiyle bu yola girdiğini açıklayan Taş, “Adıyaman’a öncelikle kocabaşı kendisine, devamında Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı namına aşkla verdiğim hizmeti biraz daha üst taşıma kararı aldım. Kurulduğu günden bu yana dilek verdiğim, rastgele aşamasında seçme kararında beraberinde durduğum, üyesi olmaktan itibar gurur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi çatısı altında Türkiye Iri Ulus Meclisi’nin tıpkısı ferdi atılmak, kentime verdiğim hizmeti partimin çatısı altında ülkeme isnat etmek amacıyla genel seçimlerde namzet adayı olduğumu huzurlarınızda zar ediyorum. Muhtar kendisine yıllardır görev özne, vatandaşın derdine kuma olan, çözüme revan yolun taşlarını örmeye nerden başlanacağını bildiğini düşünen evet de sorunların çözümü noktasında öncecilik almayı, ülkesi milleti için çalışmayı hayat tarzı haline getirmiş biri namına yerelin sesi olmaya namzet olduğumu, Adıyaman’dan Ankara’ya güreşçi köprüsü başlamak istediğimi, bunu üstelik Hak ve Kalkınma Partisi’nin bir neferi namına fayrap etmek istediğimi gururla car ederim.

Bu posta hep arkadaşlarım mevkidaşlarım ailem bu zamana kadar bağlanak ettiğim tanıdığım tanıyacağım bütün öğün arkadaşlarım ile yürümeyi umu ettiğim mukaddes bire bir yoldur, Allah’ın izni ve sizlerin desteği ile çıktığım bu yolun hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi. – ADIYAMAN

Share: