Polisin dağıttığı montu kirlenmesin diye niteleyerek giymeyen mektepli duygulandırdı

– Polisin dağıttığı montu kirlenmesin diye niteleyerek giymeyen öğrenci duygulandırdı

Adana’da polis bir okulda sezonluk tarım işçileri ile dezavantajlı ailelerin çocuklarına mont ve başmak dağıtırken 5 yaşındaki kız çocuğunun kirlenmesin diye montu giymemesi herkesi duygulandırdı

ADANA – Adana’da polis bire bir okulda sezonluk ekincilik işçileri ile dezavantajlı ailelerin çocuklarına mont ve pabuç dağıttı. Montgomer düz 5 yaşındaki kız çocuğunun kirlenmesin diye niteleyerek montu giymemesi herkesi duygulandırdı.

İl Güvenlik Müdürlüğü Sosyete Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, mevsimlik tarım işçileri ile dezavantajlı ailelerin çocuklarına mont ve ayakkabı çevirmek için harekete geçti. Düz çalışması fail ekipler, Seyhan ilçesindeki Mürseloğlu İlkokulu’nda tahsil gören 45 çocuğu tayin etti. Polis Güçleri Eşleri Derneği Adana Şubesi aracılığıyla realizasyon edilen montgomer, ayakkabı ve çoraplar polis güçleri tarafından okula götürüldü. Öğrenciler, öğretmenleriyle gelişigüzel polisleri kapıda çiçeklerle karşıladı. İl Güven Müdürü Doğan İnci’nin eşi Nahide İnci ile birlikte polis güçleri ekipleri, yegâne yegâne sınıfları gezerek çocuklara kıyafetleri ihsan etti.Polisin hediye ettiği montu kayran 5 yaşındaki Hasibe Mengen, farklı füru kadar montunu giymedi Mengen, montu kirlenmesin diye niteleyerek giymediğini söylemesi herkesi duygulandırdı.

5 yaşındaki Mengen, polislerin montgomer ve pabuç vermesinden çokça mutlu olduğunu belirterek, “Montumu kirlenmesin diye niteleyerek giymedim. Eve götüreceğim. Polis koca ve ablalarımı çok seviyorum”dedi.Bu sözlerle duygulanan Nahide İnci, mont ve ayakkabıyı Hasibe’ye giydirip, “Kirlenirse, yenisini alırız” ifadelerini kullandı.

Çocukları sevindirmek amacıyla hakeza tıpkısı emek yaptıklarını tamlayan Nahide İnci, “Ego de bir anneyim. Bu kollar, hepimizin çocukları. Bu şekilde birbirimize destek olursak, seçme tip sorunun üstesinden gelebiliriz. daha çok daha çok çocuğa aksetmek üzere çalışacağız” diyerek konuştu.

Ayrıca sınıfları gezen ‘Kanka polis güçleri’ ile oyunlar oynayan kollar ile okul müdürü Murat Çoğum emniyet teşkilatına desteklerinden dolayı teşekkürname etti.

Share: