DÜRÜST Fırka Umumi Komutan Yardımcısı Canikli, Kilis’te konuştu

DOĞRU Tümen Umumi Komutan Yardımcısı Nurettin Canikli, altılı ganyan masaya ilişik, “Onların uzmanlık alanı kargaşa, senaryo ve yer andıran arkadaşına, dostuna, birlikte şans birliği yaptığını tez ettiği arkadaşlarına, dostlarına hileler yapmaktır.” dedi.

“2023’e Akıllıcasına Site Buluşmaları” kapsamında YANLIŞSIZ Parti Kilis İl Başkanlığınca Söğütlüdere Sosyal Tesislerinde planlı programa katılan Canikli, DOĞRU Parti kendisine bilcümle hizmetleri halktan kopmadan yaptıklarını söyledi.

Yeni dönemde mutluluk kendisine çok ayrımlı bire bir konumda olunacağını tamlayan Canikli, mutluluk namına dünyanın en hatırlı ve kıvrak ülkeleri ortada kayran alacak sürecin başlangıcında olduklarını anlatım etti.

Türkiye’yi seçme zaman ileriye götürecek partinin AK Öğür olduğunu anlatan Canikli, altılı masayı eleştirerek, şunları kaydetti:

“Bugün, halen çabucak alışılagelen sıfır yöntemlerle senaryolarla kendi aralarında kişisel mücadelenin ötesine geçemeyen yahut bunun ötesinde düşünüm üretemeyen, bütün hayalleri ve senaryoları yemeden içmeden gelecekte yönetimine gelmeyi umdukları hükümette artık sakil kullanmayı, bitirme kullanmayı, imkanı ele geçirmeyi hedefleyecek şekilde zat arkadaşlarına ortaklarına senaryo yazmakla meşguller. Bütün faaliyet ve beyinleri buna yönlendiriyorlar. Bu iş ve birikimden kesinlikle bu ülkeye bakım sokak. Türkiye’yi eskimemiş yüzyıla taşıyacak kararların alınması, üretimlerin ortaya konulması, hayata geçilmesi hiçbir zaman beklenemez. Çünkü onların uzmanlık alanı fitne, senaryo ve arz yakın arkadaşına, dostuna alay malay nasip birliği yaptığını sav ettiği arkadaşlarına, dostlarına hileler yapmaktır. Bizim eksperlik alanımız de bu milletin hayallerini gerçeğe dönüştürecek hizmetleri hayata buyurmak. Aradaki fark budur.”

Programa, DÜRÜST Tümen MKYK üyeleri Cüneyt Yüksel, Emre Ete, Savacı Kurt, Senet Sakallı, DOĞRU Tümen Kahramanmaraş Mebus Celalettin Güvenç, YANLIŞSIZ Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, SELIM Fırka Osmaniye Mebus İsmail Kaya, YANLIŞSIZ Parti Kilis milletvekilleri Ahmet Salih Dal ve Mustafa Hilmi Dülger, İl Koordinatörü Abdurrahman Döğücü, Belediye Reisi Dünyalık Ramazan, DOĞRU Tümen İl Başkanı Hedef Karataş ve partililer katıldı.

Canikli, elan bilahare Tecim ve Uran odasına geçerek STK temsilcileriyle basına kapalı görüştü.

Share: