2022 Yılının Bildirme Muvaffakiyetli Formalist Ödülü KARAMAN’IN

6 Mabeyin Pazartesigünü Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney sahnesi Maltepe’da gerçekleştirilen ‘Yılın En Liyakatli’ Sivil Toplum ödülleri dürü törenine Müzakere, siyasa ve hareket dünyasından mefret isimlerin bağış almak üzere katıldı.

Bürokrasi alanında yılın yeryüzü muvaffakiyetli Bürokratı ödülünü Ülkesi ve memleketi amacıyla yapmış olduğu üstün himmet ve başarılı çalışmalardan kıran hemşehrilerinin az daha tamamının oyu ile Say Bakanlığı Mesleki Ustalık Kurumu Başkan Yardımcısı Mütehammil Karaman’a verilerek,Yılın Genişlik Kudretli Bürokratı seçildi.

Ödülünü Ankara Sivil Cemiyet Platformu Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak ve Çorumlu Sanayici İşadamları Yönetim Kurulu Başkanı Taylan Darıcıoğlu vasıtasıyla sunma edildi.

Karaman konuşmasında”Beni bu ödüle layık gören tamlık STK temsilcilerine ve Ankara Sivil Toplum Platformu üyelerine teşekkür ediyorum, bu armağan bir zamanda benim imdi uğraş etmem amacıyla benzeri başlangıca çevirici oldu, Tafsilatlı yıllardan bu yana Devletin ayrımlı kademelerinde hizmet ettim, etmeyede devam edeceğim haddinden fazla yakın ayrımsız tarihte de bakir aynı oluşuma anbean Türkiye genelinde canlılık gösteren Çorumlu Bürokratlar Derneğini kurduk,

Bu Derneğimiz ile birliktehemşehrilerimiz için daha domuzuna çalışmalara imza atacağımızı de buradan sizlerle tutmak istiyorum, Bizim Mottomuz “Çorum’lunun yaptığını kimesne yapamaz”sunu iyisi için, elan iyisi amacıyla mücadeleye bitmeme” dedi.

Gecede antrparantez Mehmetçik Vakfı BaşkanıEngin Durak, Lösev Başkanı Dr. Yüksek Ezer veAnkara Zeka Vakfı başkanı Emrehan Halıcı’da ödüle müstahak görüldü.

Share: