TBMM KEFEK Başkanı Aksal Rektör Tabakoğlu’nu musahabe etti

Erkek Vesile Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Fırka Edirne Mebus Fatma Aksal, Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti.

TÜ’den yapılan açıklamaya bakarak, Aksal, YANLIŞSIZ Öğür Adıyaman Mebus Muhammed Fatih Arazi, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Genel Başkan Yardımcısı Ragıp Çoraklı ve YANLIŞSIZ Öğür Kalıp İlçe Başkanı Önder Özcan ile Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na ülfet gerçekleştirdi.

Ziyarette Tabakoğlu, üniversitesinin zindelik ve çalışmalarını aktardı.

Aksal de üniversitenin şehrin ve bölgenin en esaslı kurumlarından biri olduğuna ve uluslararası alanda bile mehabetli bir erek üstlendiğine dikkati çekti.

Üniversitenin bugüne kadar ortaya koyduğu katkıyı artık üstelik sürdüreceğine inandığını ifade fail Aksal, “Şehrin ve üniversitenin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla çalışıyoruz. İhtiyaç duyulan seçkin alanda TÜ’ye bindi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Toprak de TÜ’nün yurt içi ve yetersiz dışında yürüttüğü icraat ile şehir ve bölgesine sağladığı katkılardan sevinme duyduğunu rapor etti.

Çoraklı dahi UID üzerine hikmet vererek, TÜ’nün uluslararası çalışmaları ve vizyonu doğrultusunda hareket birliğine hazır olduklarını belirtti.

Share: