Aydınlık selen… Türkiye Kent Konseyleri Temas Başkanı Burak Taştan’dan Söke Belediyesi’ne Ülfet

Ardahan Şehir Konseyi Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Site Konseyleri Birliği Başkanı Burak Taştan’dan Söke’birlikte ziyaretlerde bulundu.

Kocaeli’nde gerçekleştirilen Site Konseyleri Kesim toplantısı sonrasında evvel Kuşadası’na benzeri ziyarette mevcut Bağlanak Başkanı Burak Taştan henüz bilahare ziyaret turunu Söke ile sürdürdü. Başbuğ Taştan, Söke Site Konseyi Başkanı Saliha Ondört ile gelişigüzel Söke Belediyesi’ni ülfet etti. Şehir Konseyi Yürütme Oturmuş Üyeleri Ahmet Tokmakoğlu ve Nejla Baştuğ, Eş Meclisi Başkanı Seringül Bulu’nun bile bulunduğu Kent Konseyi heyetini, Söke Uray Başkan Yardımcıları Dr. Mustafa İberya Arıkan ve Ege Devrim Domestik karşıladı.

Site Konseyleri Birliği’nin çalışmaları ve yapısı ile ait bilgiler veren Türkiye Site Konseyleri Birliği Başkanı Burak Taştan, Bağlantı üyesi Söke Şehir Konseyi ile iyicene çalışmalar ortaya koyduklarını tabir etti. Söke Kent Konseyi’nin Söke Belediyesi ile yaptığı işbirliğini de izleme ettiklerini dile getiren Komutan Taştan, Söke Şehremini Levent Tuncel ilkin almak amacıyla belediye yönetimine teşekkürname etti. Burak Taştan namına gösterilen ısıdam ilgiden muhit de ayrıca Söke Belediyesi’hangi teşekkürname etti.

Söke Şehir Konseyi Başkanı Saliha Ondört, Birlik Başkanı Burak Taştan’ı Söke’da ağırlamaktan belde bahtiyar olduklarını anlatım etti.

Türkiye Site Konseyleri Birliği Başkanı Burak Taştan’ın kendilerini ziyareti ile onurlandırdığını rapor fail Söke Şehremaneti Komutan Yardımcısı Dr. Mustafa İberya Arıkan, “Söke Site Konseyi ile tınlamalı tıpkısı düzentileme içerisindeyiz. Benzeri araya geldiğimiz Kontak Başkanı ve Söke Şehir Konseyi Başkanımız ile daha hangi tür sunturlu icraat yapabiliriz bunları birlikte paylaşacağız. Ziyaretlerinden kıran çokça teşekkür ediyoruz” dedi. – AYDIN

Share: