AFYON’DAKİ OTELLERDE YILBAŞI GECESİ YÜZDELIK 95 DOLULUK BEKLENTİSİ

AFYONKARAHİSAR’de termal oteller yılbaşı amacıyla hazırlıklarını tamamladı. Galebe Bölgesi Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (ZAFTODER) Başkanı Yüksek Gümüşhan, 2 yabanlık, gala gecesi de dahil 2 gecelik yılbaşı paketlerinin 8 bin ila 14 bin teklik ortada satıldığını söyledi. Gümüşhan, Yüzdelik 75- 80 doluluğumuzu yakaladık. Satışlar devam ediyor. Yüzde 90- 95 civarına ulaşacaktır dedi.

Afyonkarahisar bölgesinde mevcut termal otellerde yılbaşı hazırlıkları tamamlandı. Adlı isimlerin yanında evcil sanatçıların dahi sahneye çıkacağı ön gösterim geceleri düzenleyecek olan otellerde şu anne kadar rezervasyonlar yüzdelik 75-80 doluluğu yakaladı. Yılbaşına kadar doluluğun yüzdelik 90-95’e ulaşabileceğini belirten ZAFTODER Başkanı Mürtefi Gümüşhan, Yılbaşına girdiğimiz, sonuç 10 ahit kaldığımız şu günlerde yüzdelik 75- 80 doluluğumuzu yakaladık. Satışlar bitmeme ediyor. Yüzdelik 90- 95 civarına ulaşacaktır. Tamlık otellerimizde yılbaşı ile ait ünlü sanatçılarımız var, domestik sanatçılı otellerimiz var, meşbu mahmul bire bir yılbaşı olacaktır dedi.

‘MUTLU BİR ŞEKİLDE 2022’Yİ UĞURLAYACAKLAR’

Otellerde 2 gecelik paket halinde, 2 kişilik tıpkı kaynak fiyatının 8 bin ile 14 bin arası değiştiğini nâkil Mürtefi Gümüşhan, 2 gecelik paket halinde satılıyor yılbaşı galası dahil. Tabii mevrut misafirlerimiz hem dinlenecek hem eğlenecek, hem termale girecek, hem Afyonkarahisar’ın tarihi yerlerini gezecek. Hem otellerimiz için fazlalaşan aynı aktarılma olacaktır, hem misafirlerimiz buraya geldiğinde bahtiyar benzeri şekilde 2022’yi uğurlayacaklar. Buradaki misafirlerin mutlu tıpkısı şekilde tatillerini geçirmelerini, eğlenmelerini istiyoruz, ümit ediyoruz. Biz da en mebzul şekilde hizmetlerimizi sunacağız. 2022’yi göndereceğiz, 2023 yılına ‘merhaba’ diyeceğiz. İnşallah bizim için, ülkemiz üzere, dünya üzere iyice bire bir sene olacaktır diye konuştu.

Diğer yandan Afyonkarahisar’daki otellerde yılbaşı gecesi Hikâye Gürman, Ferhat Göçer, Safiye Soyman, Itır Devir ve Ege üzere ünlü esame izlence yapacak.

Share: