Depremde hayatını kaybeden polis güçleri memuru ve sarıklı eşine son vazife

Depremde hayatını kaybeden polis memuru ve sarıklı eşine son fariza

Türk bayrağına sarılı cenazeler gözyaşları beyninde toprağa verildi

ANTALYA – Kahramanmaraş’ta meydana mevrut depremde hayatını kaybeden polis memuru ve öğretmen eşi Antalya’da gözyaşları beyninde toprağa verildi. Çiftin 2 yıl evvel evlendikleri ve evlendikten sonra tıpkı şehirde fariza yapmaya başladıklarını öğrenildi.

Kahramanmaraş’ta meydana mevrut iki depremin ardından ekiplerin kurtarma seferberliği sürerken bire bir yandan birlikte cenazeler toprağa verilmeye devam ediyor. Kahramanmaraş’ta yıkılan 4 katlı binanın enkazından çıkarılan polis güçleri memuru Ahmet Güdücü ve anasınıfı öğretmeni eşi Semra El Sürücü (29)’ın cenazeleri Antalya’nın Katarakt ilçesinde planlı törenle toprağa verildi.

Cenazeler evvel Semra El Sürücü’ın bilahare ise eşi Ahmet Sürücü’ın evine getirilerek helallik alındı. Gözyaşları ise adeta başat oldu. Helalliğin alınmasının ardından Türk bayrağına sarılı cenazeler, törenin yapılacağı Müstehzi şehitlik mezarlığı avlusuna getirildi. Kılınan cenaze namazının peşi sıra cenazeler dualar eşliğinde toprağa verildi.

Törene Selim Fırka İl Başkanı Yüksek Güç, Aksu Kaymakamı Ahmet Bilgelik Delimsirek, Katarakt İlçe Emniyet Müdürü İhsan It Canlı, Aksu İlçe Cingöz Komutanı Hulusi Mehmet Müdük, Aksu Şehremini Halil Atmaca ve binlerce vatandaş katıldı. Mavera yandan çiftin 2021 yılında nikah kıydığı, 3 sene geçmiş polis olan Ahmet Güdücü’ın nikahın ardından eşinin beraberinde çalışmaya başladığı öğrenildi.

Share: