Kayapınar Belediyesi davet merkezine gıcırı bükme şikayet ve talepleri titizce değerlendiriyor

Büyükşehir Belediyesi Alo 153 Davet Merkezinden Kayapınar Belediyesi’nin külfet alanı ile ait vatandaşlardan gelen teklif, şikayet ve talepler incelenerek, sonuçlandırıyor.

Kayapınar Belediyesinden yapılan açıklamaya bakarak, 2021 yılının fasıla ayında Diyarbakır’da yenilenen formatıyla hayata geçirilen Alo 153 Çağrı Merkezine mevrut istek, öneri ve şikayet yorum biriminden Kayapınar Belediyesi’nin etki alanıyla ilişik adına haddinden fazla sayıda başvuru yapıldı.

Son 9 ayda Kayapınar Belediyesi’ne Alo 153 Davet Merkezinden 4 bin 500, şehremaneti whatsapp hattından 3 bin 143, Halkla İlişkiler Biriminde da yüz yüze görüşme ile 1730 vatandaşın önerileri alındı.

Belediyenin ait birimlerince değerlendirilen parçalanmamış başvuruların yüzde 100’ü çözümlendi.

Açıklamada görüşlerine düzlük verilen Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi vasıtasıyla yenilenen yüzüyle bakım veren Alo 153 Davet Merkezi vasıtasıyla Kayapınar Belediyesine vatandaşlardan gelen; temenni, öneri, ihbar ve şikayetlere çözüm çıkarmak için yüksek aynı bakım anlayışıyla heveskâr bire bir şekilde çalıştıklarını belirterek, vatandaşların yeryüzü ferah ve sunu acul çözümü türe ettiğini ifade etti.

Share: