4 devir evvel evlenen canlı kızın zehir ölümü

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde 4 çevrim ilk evlenen taze kız ve akrabası, girdikleri denizde boğularak hayatını kaybetti. Üzüntülü eş gözyaşlarına boğuldu.

Olay, mazi Kandıra ilçesinde kâin Babalı sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye bakarak, 4 aktarılma önceki evlenen Fatma (21) ile Enes Taşdemir (23) çifti ve yakınları, tatil için Sakarya’dan Babalı’ya geldi. Burada denize giren koşa dalgalara kapıldı. Olayı gören çiftin akrabası Mithat Enerjik (44) dahi onları kurtarmak isterken dalgalara kapıldı. Kısa bire bir süre bilahare denizde çırpınırken görülen 3 güç, çevredekilerin ve cankurtaranların sayesinde denizden çıkarıldı. İhbar konusunda fenomen yerine afiyet ekipleri gönderme edildi. Vatandaşlar tarafından eğreti teneffüs yapılan 3 hayat, görüngü hesabına gelen sağlık ekiplerine tasdik edildi.

Tüm müdahalelere rağmen Acar kurtarılamazken, dirimlik tehlikesi olan Fatma ve eşi Enes Taşdemir ise hastaneye kaldırıldı. Esbak hastaneye kaldırılan Fatma Taşdemir, yapılan yekpare müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Enes Taşdemir’in ise afiyet durumunun bereketli olduğu öğrenildi.

Otopsinin arkası sıra aileye teyit edilen Enerjik’ın cenazesinin Muş’ta defnedileceği, Fatma Taşdemir’in cenazesinin bile tamamlanan işlemlerinin peşi sıra aileye doğrulama edileceği bildirildi. – KOCAELİ



Share: