Yağmur Atacan’dan Eşine Alışılmadık Çevirme!

12 Nisan 2008’bile evlenen Bulak Altuğ- Baran Atacan çifti, içtimai medyada sık sık gündeme geliyor.

Pınar Altuğ (47), içtimai medyayı çalışkan olarak kullanırken Baran Atacan (39) uzun bir müddet Instagram’dan uzak durmuştu.

SOSYAL MEDYAYA HIZLI BİR GİRİŞ YAPTI

Geçtiğimiz günlerde kaide bozan Atacan, toplumsal medyaya çabuk bir giriş yaptı. art arda paylaşımlarda bulunan adlı oyuncu, özellikle 14 yıllık eşi Bulak Altuğ ile yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi.

“DİRENEMİYORUM EGO YAŞLANACAĞIM”

Bozuk oyuncu Baran Atacan paylaşımında şunları söyledi:

“Temas yıl ‘Yıllara düz okuyor.’ Hangi yıllar len bu yıllar, daha aşkın direnemiyorum ben yaşlanacağım.”

BARAN ATACAN KİMDİR?

Yağmur Atacan (d. 19 Mayıs 1983, Gaziantep), Türk aktör ve müzikçi.

Yugoslavya göçmeni tıpkısı ailenin çocuğu olan Yağmur Atacan, asker olan babasının tayinleri zımnında Gaziantep’te dünyaya geldi. Annesi diş hekimidir. İlkokulu Eskişehir’de okudu. Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesi’nde tamamladı.Baran Atacan, lise yıllarında ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda oynadığı “Bebeto” karakteriyle oyun sahnesinde vadi aldı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümündeki eğitimini bıraktı. Okul hayatına sanatta uzluk eğitimi alarak devam etmektedir.

Ayrıca çalgı yaşantısında hevesli davulcu adına 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 yıllarında Arkhé ve Hi-Jack gruplarında bulundu. 2006 yılında TRT televizyonunda “Ben İstersem” ünlü programın sunuculuğunu yaptı.

2007 yılının Ilkgüz ayında Pınar Altuğ ile nişanlandılar ve 12 Nisan 2008’da evlendiler. 27 Sülale 2009 tarihinde eşi Kaynak Altuğ ile Akarsu adını verdikleri kızlarını kucaklarına aldılar. Ticaret hayatına atık ve bölge satmaktadır.

PINAR ALTUĞ KİMDİR?

2 Ilkgüz 1974 doğumlu olan Pınar Altuğ, liseyi Saint Benoit Fransız Lisesi”nde bitirmiştir. 1994 senesinde ise Miss Turkey seçilmiştir. Torunlar Duymasın isimli diziyle maruf ve Türk halkının sevdiği tıpkısı âdem evladı haline mevrut Altuğ, mankenlik kariyerine daha ortaöğretim ikinci sınıftayken başlamıştır. 17 yaşındayken babasını kaybetmiştir.

Liseden çıkışlı olduktan bilahare ise İstanbul’bile İşletme bölümünü okumuştur. 21 yaşındayken ise “Miss Turkey” isimli yarışmada bir numara reşit ve adını duyurmaya başlamıştır.

Türkiye güzeli seçildikten sonraları öğrenimini yarıda bırakan Bulak Altuğ’un sunuculuk kariyeri 1995 senesinde magazin programları sunmasıyla başlamıştır. Temel çıkışını ise 2002 senesinde yayınlanan “Çocuklar Duymasın” isimli dizide canlandırdığı Meltem karakteriyle yapmıştır.

Dizi Türkiye’dahi izlenme rekorları kırmşıtır. 2005 senesine büyüklüğünde dahi yayınlanmaya devam etmiştir.

PINAR ALTUĞ’UN EŞİ KİM?

Meltem karakteriyle şöhreti yakalayan Pınar Altuğ, şişman firmaların reklam yüzü üstelik olmuştur. 2008 senesinde Baran Atacan ile evlenen Altuğ’un yaptığı bu dünyaevi gözyaşı farkı sebebiyle mufassal süre konuşulmuştu. Altuğ’un bu evlilikten Baran adında aynı kızı bulunuyor.

Share: