Ardahan haberi! Ilbay Öner’den Çıldır ziyareti

Ardahan Valisi Hüseyin Öner köy ziyaretleri çerçevesinde Çıldır ilçesine vabeste Karakale, Damlıca ve Yukarıcanbaz köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Beraberinde Çıldır Kaymakamı Muhammed Enes İpek, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, İl Güvenlik Müdürü Ünsal Fon, İl Kurnaz Komutanı Ramazan Alp ve ait kurum ve kuruluşların müdürleri ile alay malay Karakale, Damlıca ve Yukarıcanbaz köylerine giden Vali Öner, karye konakları ve taziyet evlerinde muhtarlar ve vatandaşlarımızla buluştu.

Ilbay Öner yaptığı konuşmada, Serhat kaza Çıldır’a kapalı köylerimizi elan mebzul temyiz etmek, hem de vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntıları yerinde uymak için köy ziyaretleri gerçekleştirdiğini anlatırken, köylerimizin daha yaşanabilir kuzuluk getirilmesi noktasında devletin bilcümle imkanlarını durumunda kullanarak hizmet etme gayretinde olduklarını söyledi.

Köylerdeki eğitim bilimi, sosyal hizmetler, enerji, muvasala, keyif, asayiş ve asayiş hizmetleri noktasında vatandaşlarla sohbette kâin Ilbay Öner, daha bilahare kocabaşı ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Ilbay, namına zoraki sav, sorumluluk ve taleplerin aceleci aynı şekilde değerlendirilmesi ve imkanlar ölçüsünde vacip çalışmaların yapılması yönünde talimatlarda bulundu.

Vatandaşlar üstelik dava ve taleplerini bizzat ifham fırsatı bulmaktan duydukları memnuniyeti anlatım ederek Ilbay Öner’e teşekkür ettiler. – ARDAHAN

Share: