Semavi mum filtreli gözlüğün sahtesine ilgi

Semavi çerağ filtreli gözlüğün sahtesine dikkat

ESKİŞEHİR Eskişehirli optikçi Meram Destici, gökçe ışığa ve buna mecbur kendisine üretilen cali filtreli gözlüklerin eş sağlığı üzerindeki etkilerine değinerek, “Uyguladığımız çeşitli işlemlerle gözlüğün yapmacıklı mi yoksa hamur mi olduğunu ispatlayabiliyoruz” diye niteleyerek vurguladı.

Optik Meram Destici, semavi ışıktan ve buna sadık olarak üretilen filtreli gözlüklerin herif sağlığına olan etkilerinden bahsetti. Tecrübeli esnaf Destici, insanların dijital ekranlara mufassal süre maruz kaldıkları üzere kendilerince ayrımsız topluluk önlemler alarak bu gözlüklere yöneldiklerine bile vurgu yaptı. Destici sözlerine ilave yerine semavi çırağ filtreli camların gerçeğini sahtesinden temyiz etmek için tıpkı mızıka işlemler yaptıklarını rapor ederek, “İnsanların bu farkı gözle ayırt etmesi gibi değil” şeklinde konuştu.

“2050’da dünyanın yüzde 50’sinin miyop olacağı belirtildi”

Gözlükçü Destici, semavi ışıktan yağlık gözlerde meydana gelebilecek rahatsızlıkları anlatarak, “Mavi mum hem doğadaki güneşten hem üstelik hayatımıza entegre olan bilgisayar, telefon ve tabletlerden mevrut bire bir şeydir. Bunun yararlı olan kısmı ise güneşten gelendir ve onlardan yararlanmamız gerekir. Haricindeki sayısal malzemelerden yansıyan bodur dolma boylarıysa gözümüze dokuncalı gelendir. Konunun farkında olup sakınmamız gerekiyor. Nedeniyse, semavi ışığın şu zaman hayatlarımızdaki yoğunluğundan kaynaklanıyor. Gökçe çerağ, zerrin nokta hastalığını artırmakta ve göz kuruluğuna defa açmaktadır. Acun Esenlik Örgütü’nün yaptığı incelemelerin çoğunda birlikte 2050’bile dünyanın yüzdelik 50’sinin miyop olacağı belirtildi. Durumun, mavi ışıktan kaynaklandığı ispatlanmıştır. Gökçe kandil ilaveten göz yorgunluğu ve buna vabeste yerine üstelik melatonin hormonunun kesintili salgılanmasıyla alakalı yerine uyku bozukluğu kabil ayrımsız bando rahatsızlıklara el açıyor” dedi.

“Gökçe çerağ camın arkasına geçmemelidir”

” Elektronik Beyin, cep telefonu veya tabletlerimizde göz sağılığı için bir filtre olayı var fakat bunlar yeterli olmuyor” diyen Destici, konuyla ait namına sözlerini şöyle sürdürdü: “Gökçe ışık filtreli gözlük talepleri artıyor. Bu filtrenin gerçek olup olmadığını anlamak amacıyla ayrımsız mızıka işler yapıyoruz. Bir insanın bunu gözle ayırt etmesi gibi değil. Şu zaman geçer muvaffakiyetsiz numaralı evet birlikte dioptri kızıl camların hususi kaplamalarla yapılması gerekiyor. Ayrıca optisyenlik müesseselerinde süzek tespiti üzere özel gökçe ışık materyalleriyle testler yapılıyor. Gökçe mum, camın arkasına geçmemelidir. Bu uygulamalarla gözlüğün kök mi yapmacıklı mi olduğunu ferah ferah ispatlayabiliyoruz.”

“Teferruatlı müddet görüntülük başında çalışanlara başvuru ediyoruz”

Semavi çerağ filtreli gözlükleri tercihen herkesin takabileceğini nâkil Destici, “Birlik zamanlı olarak semavi mum filtreli gözlüklerin kullanımını haddinden fazla kaynak etmiyoruz. Fakat etraflı süre bilgisayarda çalışan insanlara öneriyoruz. Füru, semavi çerağ filtreli gözlükleri kesinlikle ikinci aynı gözene yerine kullanılmalıdır. Bu format çocuğun gelişimi açısından haddinden fazla önemlidir” diyerek sözlerini tamamladı.

Share: