AK Tümen İstanbul’un “Karşı Karşıya 100 Zaman” programı Kartal’da bitmeme etti

YANLIŞSIZ Tümen İstanbul İl Başkanlığının “Karşı Karşıya 100 Ahit” programı kapsamında İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve şehremaneti başkanları Kartal’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya bakarak, Kartal’daki programda mütekellim Kabaktepe, SELIM Öğür’li belediyelerin, DÜRÜST Tümen belediyeciliğinin sunma domuzuna örneklerini külah ettiklerini belirtti.

“SELIM Tümen’mizin esas yaklaşımı milletimize karşın değil, milletimize bakarak akıntı etmektir.” ifadesini kullanan Kabaktepe, program sebebiyle milletle gelişigüzel değişmeyen ahiz sürecinde, 39 ilçedeki vatandaşın umutlarını, taleplerini, bakış açılarını yer mezun organlara yansıtma ve iletişim mekanizması oluşturulduğunu kaydetti.

Kabaktepe, bakanların, umumi başkan yardımcılarının, milletvekillerinin ve belediye başkanlarının sahada olduklarını belirterek, “Bu izlence iletişimi güçlendiren tıpkısı çalışmadır. Elhak SELIM Öğür kendisine biz 20 yıldır sürdürmekteyiz.” değerlendirmesini yaptı.

“Vatandaşlarımızla bire bir araya geliyoruz, özlenti gideriyoruz ve ahbapça ediyoruz”

Bağcılar Şehremini Abdullah Özdemir ise “Yüz Yüze 100 Dönme” programı kapsamında ziyarette bulunduğu ilçe esnafıyla dostane etti.

Özdemir, ziyaretteki konuşmasında SELIM Tümen’li belediyelerin daima halkla iç içe olduğunu anlatım ederek, şunları kaydetti:

“Vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, özlenti gideriyoruz ve dostça ediyoruz. DOĞRU Öğür’li bire bir şehremaneti yerine yaptığımız belediyecilik hizmetlerini anlatıyoruz. Deneyim, bilgelik ve birikimlerimizi paylaşıyoruz. Her zaman olduğu kabilinden müzakere kültürünü yaşatan belediye reisi adına, vatandaşların düşün, kanı ve temennilerini alıyoruz. Hizmet kalitemizin artmasında ve projelerimizin değer bulmasının temelinde pekâlâ meşveret kültürü bulunmaktadır. Vatandaşlarımız seçme devir bizlere teveccüh gösteriyorlar. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum.”

Share: